©2019 by Few Clues. Proudly created with Wix.com

Kokkola, Finland

KEITÄ OLEMME?

FEW CLUES

Yhdessä olemme tiimi, jolta löytyy osaamista ihan mihin tahansa. Asfalttityöt tai vaatteiden ompelu onnistuu meiltä käden käänteessä ja paikallisille osa meistä on tuttu kaupan kassalta, puhelinmyynnistä tai taksista kuskin paikalta. Nyt intohimomme on tehdä teille huikea elämys varmalla ammattitaidolla.

TOIMITUSJOHTAJA

Olen Oscar. Vastaan kaikesta siitä, mitä kuvissa alapuolellani olevat ihmiset tekee. Usein sen takia joudunkin välillä jalkautumaan oikeaan kenttätyöhön ja esimerkiksi kidnappaanaan alaisiani. Samma på svenska.

ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖ

Olen Jasmiina. Tulette tuntemaan minut myös sihteerinä. Minun vastuullani on teidän viihtyvyytenne radallamme, joten olen aina tavoitettavissa teitä varten. Jos et saanut radalla tarpeeksi liikuntaa, niin paikalliselta kuntosalilta löydät minut myös liikunnanohjaana.

TALOUSPÄÄLLIKKÖ

Olen Camilla. Valvon yrityksemme varoja. Radan aikana tulette näkemään minut sidottuna tuoliin CIA:n pomona. Kun tapaatte minut huomaatte, että suu käy nopeampaa kuin Mertarannalla, kun hän selostaa jääkiekon mm- finaalit.

MARKKINOINTIPÄÄLLIKKÖ

Sivutoimisesti minä, Teemu, olen kidnappaaja. Tarkkojen silmieni läpi valmistuu ja kulkee kaikki, se mitä ensimmäisenä yrityksestämme näette. Jos et tapaa minua radan aikana, niin pilkun jälkeen tapaat minut taksitolpalla. Hyppää kyytiin!

SUUNNITTELUPÄÄLLIKKÖ

Aleksi. Your friendly neighbourhood kidnapper. Vastaan siitä, että rata on viimeisenpäälle laitettu ja laadukkaasti valmistettu. Kun päivään tarvitsee piristystä, kannattaa suunnata Aleksin luokse, sillä hänellä on aina jokin vitsi heitettävänä.

KUVAAJA

Markus työskentelee joustavasti ja täydellä ammattitaidolla. Kun heitämme hänelle idean, hän työstää sitä ja keksii vielä paremman version. Välillä hän lukee ajatuksiamme jopa paremmin kuin me itse.